Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Petr Nikodém - stále ve smůle až po uši

Kdo nás trošku sleduje, tak si asi všiml, že je to již nějaká chvíle od posledního souhrnu našeho letošního tažení. Důvod je vcelku jednoduchý. To všechno, co se nám událo, ve sletu posledních třech závodů, bylo tak spatně popsatelné a v některých momentech až těžko pochopitelné, že by tomu stejně ani nikdo nevěřil.

Řádky by byly únavně dlouhé a v podstatě bych si musel od shora dolů stěžovat. A jelikož té negace, je všude kolem až moc, nebyl vlastně ani důvod přilévat našimi drobnými zklamáními do veřejného poháru ještě všem ostatním.

Nechal jsem si tedy breky pro nás a užíval si chvíle bez namáhavého lapání pomůže a vymýšlení jak tohle všechno, asi narvu do vět.

Řekněme, že kdybych to měl shrnout, tak v německém Matchenbergu se na nás ve finále, v posledním kole, bohužel nalepil super smůlo-bacil. V Nové Pace kynul a neslyšně rostl až se ve finále dostal úspěšně do stádia, kdy už byl na tolik silný, že nám klidně ukázal prostředníček do obličeje a V Saint Georges se jeho evoluce dostala do bodu, kdy nás bez pardónu bral ocelovou tyčí přes záda od rána do večera.



A jako poslední, tento víkend v Poříčí... Víkend byl téměř dokonalý. Vyhráli jsme vše a na startu jsme stály z pole-position. Po startu byl lehký kontakt s Kubou Kubíčkem a i po shlédnutí všech videí bych nás označil neprovinile. Spíš bych skoro řekl, že kontakt jsme obdrželi my, ale to už je teď jedno. Po přežité první zatáčce jsme si budovali náskok a stačilo jen čekat zda je náš bacil stále s námi. Bohužel pro nás, byl. Odstoupili jsme tedy letos již po několikáté z prvního místa a Poříčí pro nás zůstává mírně zakleté.

Ale i tak, se stále nevzdáváme. S průběhem tohoto závodu bylo cítit, že jsme téměř vyléčení a že bacil slábne. Musíme tedy o to více přidat a do maďarského Nyirádu a věřím, že ke zlomení naší cesty tímto strašidelným domem jsme na dosah.

Díky všem, co nám drží palce a i nadále věří s nám. Díky taky celému týmu, protože i přes naše obětování se a maximální přípravě, se v tom našem krásným sportu může stát všechno. A my to i tak nevzdáme. Díky všem a držte nám palce, budeme to očividně potřebovat


PN 9.8.2024

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar