Autokaleidoskop

Denně aktualizovaný magazín ze světa automobilů, veteránů, automobilového sportu a cestování

Setkání mistrů v Sosnové už 12. října

Autodrom v Sosnové u České Lípy je místem, kde po skončení sezóny automobilových soutěží ukazují své schopnosti špičkoví závodníci z rallycrossu, autokrosu a rally, které v posledních letech doplňují a diváky baví i závodníci z okruhů.

Historie Setkání automobilových mistrů volantu je dlouhá již třiadvacet let a věrní diváci tak dobře vědí, že v Driving Campu v Sosnové je v pátek 11. a v sobotu 12. října čeká pohodový den plný závodění a exhibičních jízd, kdy je možné sledovat nejen zápolení automobilových závodníků na trati autodromu, ale také navštívit depo soutěžních a závodních vozidel a být tak na dosah hvězdám automobilového sportu.




V letošním roce se XXIII. Global Assistance Setkání mistrů uskuteční v dřívějším, říjnovém termínu, který by měl přinést příjemnější počasí pro účastnící se závodníky i diváky. Ti tak dostanou šanci se pořádně rozehřát před vrcholnou akcí motoristického sportu na území české republiky, kterou bude nadcházející Středoevropská Rally WRC. Třeba šanci k rozehřátí se před náročnou rally využijí i někteří z účastníků. Kdo ví. Diváci se ale buď, jak buď, mohou těšit na pestrou startovní listinu, která nabídne závodníky ze čtyř jmenovaných automobilových disciplín, jak se soudobými, tak i s historickými vozy. Závodníci, kteří mají chuť se Setkání mistrů zúčastnit, tak mají nejvyšší čas se přihlásit.



Fanoušci motoristického sportu mohou do Sosnové zavítat už v pátek 11. října na volné tréninky, které závodníci využívají k seznámení se s tratí a také jako poděkování svým partnerům, sponzorům, či přátelům za podporu v sezoně. Hlavní program XXIII. Global Assistance Setkání mistrů je připraven na sobotu 12. října. Vstupenky v ceně od 150,- Kč je možné zakoupit v předprodeji a dále v pokladnách autodromu v den konání akce. Děti do 6 let v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma.



Sledujte oficiální stránky www.setkanimistrusosnova.cz, kde se postupně dozvíte více informací.




PR 15.9.2024

Líbil se vám článek? Zalinkujte jej!
Tisknout


Adus s.r.o.

RSS feed
Mapa webu
Validátor
© 2024 Autokaleidoskop.cz Všechna práva vyhrazena.
Partneři: Auto ESA - váš spolehlivý autobazar